Поліція долучилася до свята велоспорту для дітей та молоді «Вело-лідер» в Ужгороді (ФОТО)

Сьогодні, 18 червня, у Боздоському парку в Ужгороді відбулися змагання з велоспорту для дітей та родин. Співробітники Ужгородського районного управління поліції приєдналися до свята не лише як правоохоронці, але й також показали майстер-клас у велозаїзді.

На святі «Вело-лідер» окремо каталися дівчатка та хлопчики, також дітей поділили за віковими групами. Тому в заїзді «Садок» велошвидкість демонстрували дітки 3-6 років. Трошки старші змагалися на трасі «Школа їзди». У «Крос-кантрі» майстерність демонстрували учасники до 14 років. Крім цього, було і родинне змагання «Тато, мама, я – вело-сім’я».

Змагання «Вело-лідер» проходило не лише для того, щоб прищепити любов до спорту ужгородським родинам, але й для підтримки Збройних Сил України та патріотичного виховання.

«Для нас такі заходи дуже важливі, адже вони показують, наскільки українці дружні, наскільки наші батьки дбають про своїх діток. Долучатися до подібних заходів – одне задоволення. Дитячо-юнацька спортивна школа «Спартак» організувала справжнє свято спорту та патріотичного виховання, які в умовах сьогодення є надзвичайно актуальними», – розповіла начальник сектору ювенальної превенції поліції Ужгорода Тетяна Варга.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Відправ другу:
Залишіть коментар