В Ужгороді дворічна дитина випала з вікна багатоповерхівки

Інцидент стався напередодні ввечері в одному з будинків на вулиці Заньковецької в Ужгороді. З вікна другого поверху випала дворічна дівчинка.

Про це повідомили мешканці будинку, пише Zakarpattya24.

При падінні нога дитини зачепилася за газову трубу. Коли дівчинка зависла і почала голосно плакати, це помітив чоловік із сусіднього під’їзду. За словами сусідів, саме він врятував дівчинку від польоту головою донизу.

“Просто жах!!! Після цього батьки навіть не вийшли і не визирнули як і що відбувається, а вимкнули світло в квартирі і зачинилися… Шок… Поліція змусила відчинити двері”, — написали мешканці будинку.

На щастя, життю дитини наразі нічого не загрожує, її ногу оглянули медики швидкої. Утім, доля горе-батьків наразі невідома. Як розповіли сусіди, дівчинка росте у неблагополучній родині — її батьки пиячать.

Речниця поліції Закарпатської області Ганна Дан повідомила, що патрульні склали на батьків адмінпротокол. Наразі з родиною працюють представники ювенальної поліції. Саме їм вирішувати, чи залишиться дитина в сім’ї, чи батьки обійдуться попередженням.

Відправ другу:
Залишіть коментар