У Львові через сильну зливу підтоплені вулиці та не курсує частина електротранспорту (ВІДЕО)

Ввечері, 5 липня, у Львові розпочалася гроза. Внаслідок сильної зливи у місті підтоплені вулиці та частково не курсує електротранспорт.

Як повідомив перший заступник міського голови Андрій Москаленко, у місті вже працює штаб по ліквідації наслідків негоди, пише Суспільне.

“Голови районів здійснюють об’їзд міста щодо проблемних ділянок та підтоплених вулиць Просимо уникати дерев, металевих парканів, стін та легких конструкцій. Звертаємось до мешканців повідомляти про підтоплення та повалені дерева на гарячу лінію міста 15-80”, – повідомив Андрій Москаленко.

Також через зливу в місті тимчасово не курсує частина електротранспорту.

“Фіксуємо підтоплення на вул. Стуса, вул. Сахарова, вул. Під дубом, та вул. І. Франка. Через це виникли перебої у роботі громадського транспорту. Комунальні бригади очищають водоприймачі. Як тільки стече вода – робота електротранспорту відновиться Попередньо зафіксовано станом на 19.08 підтоплення близько 20 дахів”, – повідомив перший заступник міського голови.

Станом на 20:00 через обрив ліній частково немає електропостачання у селищі Рудне, а також на вул. Льняна та вул. Хвильового.

Станом на 20:40 роботу громадського транспотру у місті відновили. У зв’язку з негодою рух автобусів, трамваїв та тролейбусів продовжили до 23:00. Перевізники, транспорт яких не повернеться на маршрути, завтра отримають штрафні санкції та можливе розірвання угоди. Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

Також під час негоди затопило вулицю Торф’яну. Як пояснив міський голова Львова, там колектор не впорався із кількістю опадів.

“Напір зірвав 3 бетонні плити, вагою понад 6 тонн. Зараз ділянку огороджує аварійна служба. Також вже почали очищувати навколишню територію від намулу”, – повідомив Андрій Садовий.

Приєднуйтеся до телеграм каналу «Новини Закарпаття»