«Срібний дзвін»: в Ужгороді відкрили виставку дитячих малюнків (ВІДЕО)

В Ужгороді відкрили виставку дитячих робіт, над якими працювала малеча з усієї України під час триденного еко-артпроєкту «Срібний дзвін».

Діти малювали на різні теми, перша – захист екології. Далі малювали архітектуру Ужгорода – для учасників провели екскурсію містом, адже переважна кількість з них – вимушені переселенці. Остання тема – «За 5 хвилин до перемоги». Цей захід – своєрідний анонс масштабного дійства – благодійного аукціону, де продаватимуть дитячі роботи, а виручені кошти передадуть нашим захисникам.

На Набережній Незалежності в Ужгороді показали дитячі малюнки на військову тематику. Над цими роботами малеча з різних куточків України працювала під час триденного екопленера «Срібний дзвін». На завершення проєкту діти малювали на тему «за 5 хвилин до перемоги».

10-річна Марія з Запоріжжя представила на виставці 2 роботи. Друга робота присвячена захисту екології. На благодійну акцію Марію привела мама – хотіла, щоб донька відволіклась від тривожних подій та розвивалась, а головна мотивація – допомогти нашим захисникам. Мета благодійного еко-арт проєкту – допомога діткам, корисні творчі зайняття для того, щоб малеча відволіклась від подій в Україні та швидше адаптувалась до нових реалій. На виставці ужгородцям та гостям міста показали роботи, які невдовзі бажаючі зможуть придбати, адже наступний етап масштабного благодійного дійства – аукціон. 87-річна Розелія Іванівна в захваті від робіт малечі.

Виставку організував департамент культури, національностей та релігій Закарпатської ОВА спільно з благодійним фондом Срібний дзвін.

Подробиці в сюжеті М-Студіо:

Приєднуйтеся до телеграм каналу «Новини Закарпаття»

Відправ другу:
Залишіть коментар