«Збірна легенд» – «Збірна зірок»: тепловізори та автівки для ЗСУ коштом Великого Благодійного Матчу


 
Великий Благодійний Матч в Минаї 24 липня став не просто футбольним шоу для всієї України, а ефективною підтримкою Збройним силам! Під час події, головними організаторами якої виступили ФК «Минай» та «Просто Футбол Podcast» було зібрано 1 160 000 гривень! А громадська благодійна організація «Ліга Життя» оперативно перетворила ці кошти на 2 тепловізори і 5 автівок для ЗСУ.

Тепловізори вже були передані військовим 2-го взводу 1 роти 20 окремого батальйону спеціального призначення «Україна». І вже допомагають нашим героям у війні з окупантом.
 
Найближчим часом на передову поїдуть й 5 автівок. Наразі машини отримали піксельний «тюнінг» і знаходяться на СТО.
 
По одній автівці поїдуть у:
 
127 батальйон
батальйон «Донбас»
батальйон «Азов»
58 бригаду
2-у роту в/ч А4247
 
Команда організаторів Великого Благодійного Матчу в Минаї дякує кожному українцю, який зробив свій внесок у зібрані 1 160 000 гривень! Це куплені вами квитки на матч, тікет-донати під час трансляції на ТК «2+2» та YouTube-каналі FootballHub, гроші з продажу лотів благодійного аукціону у перерві гри. Футболка півзахисника збірної України Андрія Ярмоленка пішла з «молотка» за кругленькі 100 000 гривень! Дякуємо вам! Українці, ви – неймовірні!
 
Окрема подяка Команді організаторів: президенту ФК «Минай» Валерію Пересоляку, Євгену Селезньову, Феліксу Ардельянову, Ксенії Твердохліб, Олександру Оленю, Олександру Костюку, Олексію Чижу, Анастасії Дзюбенко, Дмитру Ігнатищу та кожному причетному до Великого Благодійного Матчу.

Наша щоденна підтримка дуже важлива хлопцям та дівчатам на передовій. Не забуваємо про це. Переможемо окупанта разом!
 
Слава Україні!

Відправ другу:
Залишіть коментар