Не бачилися 5 місяців: в Мукачеві відбулася довгоочікувана зустріч родини військових (ВІДЕО)

Родина військових. Ольга та Ігор боронять нашу Батьківщину. Він – на Сході, вона – на Заході. Родину роз’єднала війна. 5 місяців подружжя не бачилося. Зараз він тут. У Мукачеві. З нетерпінням чекає зустрічі з коханою. У руках квіти. Хвилюється наче хлопчик, ніби вперше її побачить. Вперше після довгої розлуки.

І ось вона довгоочікувана зустріч. Здогадок, що саме в цей день вона побачить чоловіка не було, каже Ольга. Побачити на площі коханого стало для жінки справжньою несподіванкою. Ці емоції не передати. Це і сльози радості і щастя, що просто неможливо стримувати. Їх відносини долають відстань не вперше. Адже вже доводилося розлучатися у 2014 році.

Ольга розповідає, що відстань сьогодні переживати в рази важче, адже небезпека чимала. Тепер у подружжя є час насолодитися часом один з одним. Адже зараз в умова війни як ніколи важливо. Кохання – саме те, що дає наснаги боротися. Саме це почуття і приведе нашу державу до перемоги.

Ольга та Ігор діляться секретом як витримати довготривалу розлуку та зміцнити почуття. Любов на відстані – дуже складне випробування для закоханих, яке не кожному під силу. Тільки міцні відносини зможуть винести таку перевірку і стати ще міцніше.

Зараз Ольга та Ігор насолоджуватимуться часом один з одним. А далі знову боронитимуть рідну Україну. Проте вірять, що зовсім скоро усі українські родини поєднаються і ми відбудовуватимемо країну у любові.

Подробиці в сюжеті М-Студіо:

Приєднуйтеся до телеграм каналу «Новини Закарпаття»

Відправ другу:
Залишіть коментар


Додано один коментар.