5 автівок для ЗСУ від організаторів Великого Благодійного Матчу

Напередодні старту 32-го за рахунком чемпіонату України з футболу НСК «Олімпійський» відвідали перші особи Міністерства Молоді та Спорту, Української Асоціації Футболу, легенди українського футболу, зірки шоубізнесу та президент ФК «Минай». 15 серпня в Києві відбулась урочиста передача автівок представникам Збройних сил України. 1 160 000 гривень, які були зібрані під час Великого Благодійного Матчу в Минаї, зусиллями громадської організації «Ліга Життя»  трансформувались у два тепловізори та 5 автівок.

Додаткові «очі» отримали військові 2-го взводу 1 роти 20 окремого батальйону спеціального призначення «Україна». А швидкісні «ноги» з новим піксельним «тюнінгом» були передані батальйонам: 127, «Донбас», «Азов», 58 бригаду та 2-у роту в/ч А4247.

У пресконференції взяли участь:

– Військові Збройних сил України.
– Міністр Молоді та Спорту Вадим Гутцайт.
– Президент Української асоціації футболу Андрій Павелко.
– Віцепрезидент Української асоціації футболу Вадим Костюченко.
– Представники «Ліги Життя» Катерина Нікітіна й Альона Антонова.
– Ініціатор Великого Благодійного Матчу, Фелікс Ардельянов «Просто Футбол Podcast».
-Організатори Матчу, президент ФК «Минай» Валерій Пересоляк, нападник ФК «Минай», гравець «Збірної легенд» Євген Селезньов, власниця Kyiv Bar Ксенія Твердохліб.

Актори Студії «Квартал 95», гравець «Збірної зірок» Степан Казанін та Юрій Ткач.

Шоумен, віцепрезидент «Кривбасу», гравець «Збірної зірок» Артем Гагарін.

Гуморист «Improv Live Show», ведучий актор «Жіночого кварталу» Володимир Шумко.

Легенди українського футболу Владислав Ващук, Анатолій Дем’яненко та Олег Протасов.

Українські військові не тільки подякували «Лізі Життя» та організаторам Великого Благодійного Матчу за їх вклад, але й попросили не зупинятися до самої перемоги.

«Ми вдячні за вашу підтримку. Тепловізори ― це наші очі, а автівки ― ноги. Це ті складові, які ми потребуємо щодня, щохвилини. Підтримка цивільних дуже важлива військовим. Ми маємо спільним фронтом рухатись до перемоги. Продовжуйте в тому ж напрямку», ― звернувся до учасників пресконференції представник ЗСУ з позивним «Борода».

Підтримка військових стала важливим поштовхом для організаторів та учасників проанонсувати третій благодійний матч-збір коштів для ЗСУ. Про бажання знову вийти на футбольне поле проти зірок шоубізнесу оголосив Євген Селезньов. А Юрій Ткач та Володимир Шумко своєю чергою «викликали» футболістів взяти участь в Improv Live Show.

Це буде чергова масштабна благодійна подія національного масштабу. А всі зібрані кошти будуть витрачені на потреби наших захисників. Дата наступного протистояння зірок та футболістів стане відома найближчим часом. Слідкуйте за анонсами на сторінках «Ліги Життя» в Instagram.

Переможемо разом! Слава Україні!

Приєднуйтеся до телеграм каналу «Новини Закарпаття»

Відправ другу:
Залишіть коментар