Через нестерпний біль важкохворому ужгородцю Сергію Попадичу операцію проведуть сьогодні, в день його народження

Раніше Zak-Insider розповідав про важкохворого сироту з Ужгорода Сергія Попадича, який потребує допомоги небайдужих у лікуванні страшної недуги.

Зараз стало відомо, що ситуація різко погіршилася. На сторінці групи допомоги Сергію Попадичу повідомили, що через нестерпний біль дитини його відвезли в нейрохірургію. Тож оперативне втручання вирішили призначити на 27 серпня о 10:00.

Сьогоднішній день дуже важливий для Сергія, оскільки у нього ще й День Народження.

«Хтось скаже, що він вже не дитина, бо йому виповнюється 21 рік…Ця дитина з 16 років втратила всіх своїх рідних….Це не той випадок коли батьки за нього вирішили все….Він не знає, що таке навчання у вузі, що таке робота з кар’єрним ростом, що таке своя сім’я….Окрім лікарень, постійних операцій, обстежень і болю…ця дитина не знає нічого доброго та безтурботного. Він сам на сам зі своїм болем та бідою….»,- йдеться у дописі.

Повідомляється, що його документи подали у 6 країн Європи для розв’язання питання щодо протонної терапії, яка обов’язковою умовою після операції. На жаль, відповідь поки немає.

Це дороге лікування, яке коштує великих грошей. При фінансовій спроможності це питання було б вже сьогодні вирішене. Але таких грошей Сергій немає, тож юнак потребує допомоги суспільства.

Реквізити:

5168757405615735(тітка Сергія)

Приєднуйтеся до телеграм каналу «Новини Закарпаття»

Відправ другу:
Залишіть коментар