В Ужгороді відбувся благодійний велозаїзд Big City Ride (ФОТО)

15 км – просто дитячі забавки для велосипедистів, які прагнуть допомогти Збройним Силам! Саме такою була довжина дистанції на благодійному велозаїзді до Дня Незалежності України Big City Ride, який відбувся вчора в Ужгороді.

Звісно ж, закарпатські рятувальники не могли залишитися осторонь такої події – вони не лише долучилися до організації, а й взяли активну участь.

Загалом близько 800 учасників зібралися біля Драмтеатру й стартували в заїзд вулицями міста. Спочатку маршрут пролягав вулицями Льва Толстого, Митною, Загорською, Закарпатською й Собранецькою, а далі велосипедисти їхали через міст Масарика на проспект Свободи, вулиці Минайську, Можайського, Легоцького, Капушанську й назад до Драмтеатру.

«Вишенькою на торті» став розіграш нового велосипеда та інших цікавих та смачних призів, участь у якому міг взяти кожен, хто придбав спеціальний значок.

А всі зібрані від продажу кошти, а це 75 тисяч гривень, організатори спрямують на потреби Збройних Сил України, які зараз стоять на варті нашої безпеки!

ГУ ДСНС Закарпаття

Приєднуйтеся до телеграм каналу «Новини Закарпаття»

Відправ другу:
Залишіть коментар