ДТП у Берегові: за кермом Range Rover ймовірно був керівник місцевої поліції (ОНОВЛЕНО)

Як Zak-Insider писав попередньо у Берегові зіштовхнулися Range Rover та ВАЗ. За інформацією Віталія Глаголи за кермом Range Rovera, який влетів у ВАЗ, ймовірно перебував нетверезий правоохоронець. Про це журналіст розповів у своєму телеграм-каналі:

“За попередньою інформацією за кермом Range Rover 2021 року випуску був начальник Берегівського районного відділу поліції ГУНП в Закарпатській області Михайло Варга. За наявною в мене інформацією, поліцейський перебував у стані алкогольного сп’яніння та залишив місце аварії свідомо покинувши постраждалу у небезпеці. Водійка ВАЗ у важкому стані. Її забрала швидка.

Деякі правоохоронці скаржаться мені, що співробітники Берегівського відділу поліції оперативно намагаються видалити відео з камер спостереження поблизу місця події з метою приховування фактів. ДБР відкрило кримінальне провадження по факту ДТП”, – йдеться у дописі Віталія.

Пізніше Михайло Варга у коментарі журналісту Віталію Глаголі повідомив, що за кермом перебував не він і до даного автомобіля відношення не має.

Приєднуйтеся до телеграм каналу «Новини Закарпаття»

Відправ другу:
Залишіть коментар


Додано 4 коментарі (-ів)
  1. Та дтп навпроти заправки wog там же і сірвелленд, там з камер має бути видно чітко все, там пряма дорога і там довкола все в камерах там і мойка

  2. Кожен, хто їздить у блядському авто унітазі ваз має знати, що він возить свою смерть на задньому сидінні. Не виправдовуючи алко ментів за кермом, слід дбати про власну безпеку і позбавитися від цього рашистського металобрухту і купити безпечне авто. І не треба казати, що нема грошей. Авто унітаз висосе з вас на дрібниці постійно набагато більше грошей, а якщо потрапите в дтп, затрати на лікування будуть не співмірні. Вази потрібно на фронт в останню путь відправлять.