1 млн гривень на паркувальні стовпчики у Мукачеві: компанія має кримінальні справи, — "Наші гроші"

Мукачівське комунальне підприємство “Ремонтно-будівельне управління” за результатами аукціону витратить 1 млн грн. на 1500 паркувальних стовпчиків. Виконуватиме роботи компанія із кримінальним минулим. Про це повідомляють на сайті медіапроєкту журналістських розслідувань “Наші гроші”, пише Суспільне.

Закупівлю провели за спрощеною процедурою. Повідомлення про намір укласти договір з переможцем відкритих торгів опубліковано 9 вересня. Про це йдеться у «Прозорро».

Переможцем тендеру стало ТОВ “АТМ Юніон”, яке з самого початку запропонувало найнижчу ціну серед ще трьох конкурентів. Фірма знаходиться у Києві і належать мешканцям столиці Тимуру Бекбулатову та Олександру Ющенку, — пишуть “Наші гроші”.

ТОВ “АТМ Юніон” фігурує у двох кримінальних судових провадженнях щодо привласнення, розтрати майна або заволодіння через зловживання службовим становищем групою осіб при закупівлях паркувальних стовпчиків та шахрайства, вчиненого у особливо великих розмірах, які привласнили бюджетні кошти, — йдеться у публікації медіапроєкту журналістських розслідувань.

Також фірма фігурує у двох господарських судових провадженнях як боржник, що порушив умови договору і не заплатив за поставлений товар. У обох випадках суд зобов’язав ТОВ “АТМ Юніон” повернути борги.

Приєднуйтеся до телеграм каналу «Новини Закарпаття»

Відправ другу:
Залишіть коментар