Ужгородські "Карпати" вперше перемогли в чемпіонаті Угорщини з гандболу

Жіноча гандбольна команда “Карпати” Ужгород здобула першу перемогу у третьому дивізіоні чемпіонату Угорщини. У другому турі українки здолали команду “Miskolc” з рахунком 31:30. Як пише Суспільне Спорт, про це повідомили на ГК “Карпати” у ФБ.

25 вересня підопічні Бориса Петровського проведуть матч 3-го туру — протистоятиме їм ГК “Mátészalkai”.

Головний тренер служить в ЗСУ і не може виїхати за кордон

Ужгородські “Карпати” у новому сезоні, окрім виступів у Суперлізі України, вирішили грати у третьому дивізіоні чемпіонату Угорщини. У першому матчі 11 вересня ужгородська команда мінімально поступилася ГК “Füzesabonyi” 27:28.

Головний тренер Борис Петровський напередодні змагань розповів у коментарі Федерації гандболу України, що на іграх не зможе бути присутнім. “Я у Збройних силах України, у бойовій частині, перебуваю в Ужгороді і кожного моменту можу поїхати разом з частиною. Коли мене відпускають, я приїжджаю на тренування команди, якщо не відпускають, передаю завдання. Потрібен асистент, який міг би керувати на іграх, але тренери, яких я запрошував і які могли б виїжджати за кордон, вони не змогли”. Тренер додав, що в команді є досвідчені гравчині, а на матчі відвідуватимуть президент клубу та директорка школи вищої спортивної майстерності, — повідомили на Facebook-сторінці Федерації.

“Карпати” тренуються в Ужгороді. На матчі команда їде до Угорщини, а опісля повертається в Україну. У третьому дивізіоні NB-II (північно-східна група) угорського чемпіонату виступають 12 команд.

Приєднуйтеся до телеграм каналу «Новини Закарпаття»

Відправ другу:
Залишіть коментар