Друга перемога у Прем'єр-лізі: «Минай» на виїзді переміг «Металіст 1925» – 1:0

«Минай» здобуває другу перемогу у поточному сезоні. Компанію «Інгульцю» склав «Металіст 1925». Про це повідомляють на сайті закарпатського клубу.

Гол у поєдинку “минайці” провели на 70 хвилині — відзначився Єгор Твердохліб.

19 жовтня. Ковалівка. Стадіон «Колос».

“Після понад трьох годин у бомбосховищі команди все ж таки вийшли на гру. До перерви впевненіше діяли гості. Закарпатці більше володіли м’ячем і частіше атакували. Перший момент біля воріт Мозіля для Олега Вишневського створили Ельдар Кулієв та Олексій Хахльов. Півзахисники «Минаю» обігрались на лівому фланзі, доставили м’яч у воротарську площу, але вдало пробити Вишневському завадив захисник. Згодом нападник «Миная» головою пробив після подачі зі штрафного, але вийшло неточно.

Перший удар у площу воріт наніс Валерій Рогозинський, який у порівнянні з минулою грою замінив в основному складі Івана Трубочкіна. Лівий захисник бив майже впритул, але Мозіль контролював ситуацію.

За три хвилини до перерви ще один стандарт завершив ударом Дмитро Нємчанінов, але вкотре уважно зіграли захисники «Металіста 1925» і перевели м’яч на кутовий.

У другому таймі харків’яни заграли впевненіше. По разу після ударів Ременяка та Русина ворота закарпатців рятував Бандура. Закарпатці натяк зрозуміли і швидко повернули собі ініціативу. Відкривати рахунок мав Назарій Воробчак, який після навісної передачі активного Хахльова головою пробив повз воріт з вбивчої позиції. А на 70-й хвилині підопічні Володимира Шарана все ж таки досягли свого. Після подачі кутового Єгор Твердохліб бив тричі. З двома спробами воротар впорався, а з третьою вже не встиг – 0:1.

Гол Твердохліба став єдиним у матчі. «Минай» здобув другу перемогу і піднявся на 9-у сходинку турнірної таблиці”, – йдеться у дописі.

Приєднуйтеся до телеграм каналу «Новини Закарпаття»

Відправ другу:
Залишіть коментар