Зворушлива зустріч: військовий зустрівся з дітьми у Мукачівському центрі дитячої та юнацької творчості (ВІДЕО)

Днями в Мукачівському центрі дитячої та юнацької творчості відбулася зворушлива зустріч, до дітей завітав український військовий – один з Героїв сучасності.

З 24 лютого Олександр Крижановський як відданий громадянин України прибув до війська і був мобілізований до органів Державної прикордонної служби. В подальшому боронив Батьківщину на передових рубежах. Спочатку виконував бойові завдання на теренах Луганської області, а пізніше Донецької. На пропозицію поспілкуватися з малечею чоловік відреагував позитивно. Адже це свого роду терапія.

У залі зібралося чимало слухачів. Дітям кортіло почути розповідь військового з перших вуст. Опісля – найдопитливіші отримали відповіді на питання, які їх цікавили. Попри юний вік вихованці Центру дитячої та юнацької творчості теж намагаються внести свій вклад у перемогу України – в міру своїх можливостей підтримують військових.

Виховання у підростаючого покоління високої патріотичної свідомості, почуття вірності та любові до Батьківщини – важлива місія педагогів та вчителів.

Зустріч стала корисною як для дітей, так і для військовослужбовця, адже сміливість і відважність українських захисників надихає малечу, а військові, в свою чергу розуміють, що захищають справді гідну націю.

Як все відбувалось дивіться у сюжеті М-Студіо:

Приєднуйтеся до телеграм каналу «Новини Закарпаття»

Відправ другу:
Залишіть коментар