На Закарпатті переправникам ухилянтів обрали запобіжний захід

Великоберезнянським районним судом було обрано запобіжний захід фігурантам кримінального провадження за ч.3 ст.332, затриманим 9 грудня оперативниками Чопського прикордонного загону.

Організатора переправлення через кордон громадян України призовного віку та провідника, який мав довести їх до кордону, правоохоронці затримали на гарячому. Першого затримали у місті Ужгород під час безпосереднього отримання від «клієнтів» оплати за послугу у розмірі 6000 доларів США, другого – в особистому помешканні в смт Великий Березний у ході обшуку.

Рішенням суду організаторові переправлення обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном на 60 діб з можливістю внесення застави у розмірі 124 050 гривен. Провідникові обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном на 60 діб з можливістю внесення застави у розмірі 148 860 гривень. Обом підозрюваним загрожує позбавлення волі на строк від семи до дев’яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.

Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон

Приєднуйтеся до телеграм каналу «Новини Закарпаття»

Відправ другу:
Залишіть коментар