Українське посвідчення водія можна буде обміняти в Туреччині

Сервісні центри Міністерства внутрішніх справ розширюють географію можливості обміну національного посвідчення водія, і незабаром зробити це можна буде і в Туреччині в центрі ДП «Документ», а саме – у Стамбулі.

Про це поінформувала пресслужба Головного сервісного центру МВС, передає Укрінформ.

«27 січня в Регіональному сервісному центрі МВС в Житомирській області підписали узгоджене рішення про співпрацю Головного сервісного центру МВС з ДП «Документ», який входить до сфери управління Державної міграційної служби України. Невдовзі це дасть можливість обмінювати українське посвідчення водія на таке ж українське у найбільшому місті Туреччини — в Стамбулі», – уточнюється у повідомленні.

Зазначається, що це рішення підписали гендиректор ДП «Документ» Володимир Швачко і т. в. о. начальника Регіонального сервісного центру МВС в Житомирській області Володимир Гриб.

Послуга обміну посвідчення надаватиметься: у разі зміни анкетних даних водія (коли особа змінила прізвище, ім’я, по батькові чи стать); коли закінчився термін дії (актуально переважно для посвідчень водія, виданих вперше, оскільки їх термін дії — 2 роки); у разі пошкодження посвідчення водія (зіпсоване, записи не читаються).

За інформацією ГСЦ МВС, наразі за межами України обміняти національне посвідчення водія можна у 4 локаціях у Польщі: Варшава, 02-222, Aleji Jerozolimskie, 179 (ТРЦ «Blue City», 2 поверх); Гданськ, 80-309, Aleja Grunwaldzka 415; Краків,31-154, Pawia, 5 (ТЦ «Galeria Krakowska»); Вроцлав, 54-118, Aleja Śląska (Tarczyński Arena).

Приєднуйтеся до телеграм каналу «Новини Закарпаття»

Відправ другу:
Залишіть коментар