В Угорщині закарпатка на очах у трьох дітей викинулася з восьмого поверху

Як повідомляє видання szon.hu, у неділю на світанку мати трьох дітей, яка родом із Закарпаття, викинулася з восьмого поверху житлового будинку на набережній Унгвар.

За словами охоронця, який там працював, він помітив шум і дітей у шоковому стані, які відчайдушно кричали маму.

Сусіди намагалися заспокоїти дітей, а охоронець викликав швидку допомогу, виконував вказівки диспетчера до їхнього приїзду і намагався врятувати життя жінці, але марно, вона не витримала серйозних травм.

На запит журналістів у поліції підтвердили цю новину та коротко повідомили про те, що трапилося: обставини смерті розслідує відділ поліції Ніредьгази в рамках публічних адміністративних процедур, і жодних підозр щодо сторонньої участі не виникло.

Як пишуть ЗМІ, смерть жінки шокувала місцевих жителів. Очевидці розповіли, що одна дитина також ледь не стрибнула з балкону. А за словами охоронця одна дитина схилилася над тілом жінки і дуже голосно плакала.

«Ще одна дитина, хлопчик, стояла на балконі восьмого поверху, я думаю, він хотів стрибнути вслід за мамою. Я відразу наказав йому повернутися в квартиру, слава Богу, він повернувся…Сім’я переїхала сюди близько тижня тому, я бачив їх лише раз чи два, вони виглядали, як звичайна сім’я, я не знаю, що могло призвести до того, щоб мати покінчила життя самогубством, маючи трьох дітей», – каже охоронець.

Каже, що знає, що родина приїхала до міста Ніредьгаза із Закарпаття й ідеально розмовляла угорською.

Батько дітей працює в Німеччині. Після страшної трагедії дітей забрали дідусь та бабуся, які мешкають у Вашарошнамені.

Щирі співчуття родині!

Приєднуйтеся до телеграм каналу «Новини Закарпаття»

Відправ другу:
Залишіть коментар