На Закарпатті небайдужі чоловіки врятували на пожежі літню жінку

13 березня о 08:20 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в с. М. Копаня Виноградівської тергромади. Тут, на вул. Борканюка, зайнявся житловий будинок місцевої пенсіонерки. Пожежу помітили двоє чоловіків та одразу ж кинулися на допомогу. Один з них зайшов у палаючий будинок та виявив всередині 78-річну власницю й негайно виніс її назовні. Інший у цей час набирав 101 та сповіщав рятувальників про пожежу. Про це інформує ГУ ДСНС Закарпаття.

Врятовану було госпіталізовано до лікувального закладу автомобілем екстреної медичної допомоги. Попередньо в жінки діагностовано отруєння продуктами горіння та опіки тулуба.

Над ліквідацією пожежі працювали бійці ДСНС 18-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Виноградів та вогнеборці місцевої пожежної команди с. Підвиноградів. О 08:33 пожежу вдалося локалізувати, й о 08:55 повністю ліквідувати.

Причина пожежі та завдана матеріальна шкода встановлюються. Вогнем знищено покрівлю та дерев’яне перекриття будинку, а також частину домашнього майна.

Приєднуйтеся до телеграм каналу «Новини Закарпаття»

Відправ другу: