На головній площі Закарпаття освятили паски та гостинці для військових

Близько тисячі пасок та інших атрибутів Великодня сьогодні зібрали аби освятити і відправити на передову для воїнів-закарпатців та їх побратимів представники громад Закарпаття, обласної ради, обласної військової адміністарції, ГО «Волонтери Закарпаття», обласного центру комплектування, установ та організацій краю та силами небайдужих закарпатців.

Гостинці доправлять у різні куточки фронту, де дислокуються представники Закарпаття, разом із позашляховиками та мікроавтобусами для потреб цих же підрозділів.

“Перш за все, хочу подякувати волонтерам, які вже протягом другого непростого для України року війни організовують таку акцію і тим самим показують приклад усім українцям. А також — кожному, хто випікав ці паски, готував інші смаколики та тим, хто доправлятиме ці гостинці нашим землякам та їхнім побратимам на фронт. Це – дуже важливо! Адже сьогодні ми з вами, фактично, передаємо не лише їжу. Ми передаємо свою енергію, своє тепло своє велике бажання перемоги і передаємо свою щиру молитву, яка має захистити наших батьків, друзів, братів і сестер. Тих мужніх воїнів, завдяки яким ми можемо тут збиратися, мирно жити, працювати, пекти паски і зустрічати свята…”, — звернувся до присутніх голова Закарпатської облради Володимир Чубірко.

Про це інформує пресслужба Закарпатської обласної ради

Відправ другу: