Школярі із Закарпаття вибороли чотири призові місця на Всеукраїнській олімпіаді з інформатики

Сергій Вапнічний, Вікторія Юрченко, Аліна Міца, Андрій Михалко, Богдан Фейса, Олександр Тимкович, Анастасія Товтин та Олександр Міца

Цього тижня відбувся фінальний етап Всеукраїнської олімпіади з інформатики. Олімпіада проходила очно в більшості обласних центрів України та в місті Варшава: до столиці Польщі з’їхались учні, які перебували за кордоном. Загалом в олімпіаді змагалися понад 120 учасників. Про це повідомляє освітній портал Закарпаття.

Оргкомітет мав змогу стежити за діями на кожному майданчику за допомогою зовнішніх відеокамер, відеокамер з комп’ютерів учасників та мав можливість переглядати запис екрану учасника.

Від Закарпатської області була представлена команда, яка складалась із шести учасників: Анастасія Товтин (11 кл.), Олександр Тимкович (11 кл.), Богдан Фейса (11 кл.), Вікторія Юрченко (9 кл.), Аліна Міца (9 кл.) (всі з Ужгородського наукового ліцею) та Андрій Михалко (10 кл.) (Ужгородська ЗОШ І-ІІІ ст. №12).

За результатами змагання срібну медаль виборов Олександр Тимкович, а бронзові – Анастасія Товтин, Богдан Фейса та Аліна Міца.

Приєднуйтеся до телеграм каналу «Новини Закарпаття»

Відправ другу:
Залишіть коментар