Сергійко Попадич з Ужгорода, який бореться з важкою недугою, переніс вже 8 операцію

Раніше Zak-insider розповідав про Сергій Попадича, який залишився сиротою, втративши батька, маму, бабусю, дідуся і дізнався про страшний діагноз – рак.

Хлопчик вже тривалий час бореться зі страшною хворобою, але зараз ситуація дуже погіршилася і йому потрібна допомога небайдужих людей.

У соцмережі ФБ, створена група для допомоги хлопчику, у якій розповіли, що Сергійку провели вже 8-ме оперативне втручання.

“Сергій мав від’їжджати і пробувати йти на лікування, як біжинець…..якби не планове МРТ …. Останнє дослідження МРТ найгірше з усіх попередніх….Пухлина ще таких розмірів не була…. І це за такий короткий час (додаю виписку з Євроклінік)…Мало того, що ця зараза сильно збільшилась, у Сергія виявили вище попередньої – ще два вогнища…Тому терміново було назначене оперативне втручання лікарем Смоланка А.В. на вівторок 02.05.2023р….8-ма операція!”, – йдеться у дописі.

Повідомляється, що операція була надважка, оперували 8,5 годин. Пухлина дуже великого розміру, розрослась по всій інервації, багато спайок, кровила. Старались її максимально видалити, але все покаже МРТ. Пухлину дали на гістологію.

Усіх небайдужих просять допомогти Сергійку молитвою чи фінансово. Хлопчик тривалий час мужньо бореться зі страшною недугою та підступна хвороба не відступає. Тож не будьмо байдужі, хлопчина, як ніколи, потребує підтримки!

РЕКВІЗИТИ ДЛЯ ДОПОМОГИ:

5168 7574 0561 5735 (Лідія Дикун-тітка Сергія)

Приєднуйтеся до телеграм каналу «Новини Закарпаття»

Відправ другу:
Залишіть коментар