Викладач Національної академії Держприкордонслужби зустрівся з ужгородськими та мукачівськими випускниками

На Закарпатті викладач Національної академії Держприкордонслужби ім. Богдана Хмельницького підполковник Віталій Фігура зустрівся із випускниками військового ліцею та одинадцятикласниками навчальних закладів Мукачева та Ужгорода. Про це інформує Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Зокрема, Віталій Фігура відвідав Закарпатський обласний військовий ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою ім. Героїв Красного поля, Мукачівський ліцей №8, загально-освітню школу I – III ступенів №20 ім. Олександра Духновича у Мукачеві та загально-освітню школу I – III ступенів і Класичну гімназію в Ужгороді.

Юнакам та дівчатам, які наразі обирають свою майбутню професію розповіли про переваги навчання Національній академії Державної прикордонної служби України.

Національна академія Держприкордонслужби України – це сучасний вищий багатопрофільний військовий навчальний заклад, який проводить підготовку за 7 освітньо-професійними програмами:

– філологія,

– психологія;

– електронні комунікації та радіотехніка;

– безпека державного кордону;

– організація діяльності кінологічних підрозділів;

– організація діяльності інженерно-технічних підрозділів;

– правоохоронна діяльність.

Навчання в академії проводиться безкоштовно з повним державним забезпеченням (форма, харчування, проживання, медичне обслуговування тощо).

Бажаючі вступити до прикордонного вишу вже зараз можуть подати заяви, зібрати первинні документи та стати кандидатами до вступу в Національну академію Держприкордонслужби.

Для написання такої заяви слід звернутися за адресою: м. Мукачево, вулиця Недецеї Яноша 45, деталі можна уточнити за телефонами: тел. 066 – 02- 02-662, 097-02-02-662.

Зауважимо, що курсантами можуть стати і дівчата, і юнаки, яким виповнилось 17 років та, які мають повну загальну середню освіту, а головне – бажання охороняти кордони своєї країни!

Приєднуйтеся до телеграм каналу «Новини Закарпаття»

Відправ другу:
Залишіть коментар