На Закарпатті затримали подружжя наркоторговців

В ході проведення оперативних заходів співробітники відділення поліції у смт. Великий Березний встановили, що 37-річний місцевий житель та його дружина причетні до збуту метамфетаміну на території Ужгородського району. Про це розповіли на сайті Національної поліції Закарпаття.

Завдяки проведеній роботі оперативникам вдалося затримати подружжя наркоторговців одразу після чергового збуту. У помешканні підозрюваних правоохоронці провели обшук, під час якого службова собака Кінологічного центру поліції Закарпаття знайшла усі сховки з наркотиками.

Крім цього, працівники поліції виявили та вилучили у будинку чотири гранати, кастет та майже сотню бойових патронів. Загалом правоохоронці відправили на експертизу боєприпаси та три види медичних рецептурних препаратів, а також 25 згортків з білою порошкоподібною речовиною, схожою на метамфетамін. Також вилучено гроші, отримані за збут заборонених речовин, у сумі 16 тисяч гривень та 250 євро.

У справі, за процесуального керівництва Великоберезнянського відділу Ужгородської окружної прокуратури, було проведено оперативні закупки, які також підтверджують злочинну діяльність подружжя. Чоловіка та жінку затримано в порядку ст. 208 КПК України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

У поліції відкрито два кримінальні провадження: за ч. 2 ст. 307, тобто Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, та за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України, тобто Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами.

Затриманим загрожує покарання у вигляді позбавлення волі терміном до десяти років з конфіскацією майна. Слідство у справі триває.

Приєднуйтеся до телеграм каналу «Новини Закарпаття»

Відправ другу:
Залишіть коментар