На Мукачівщині підліток на автомобілі збив дитину на велосипеді

25 червня до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими у селі Бенедиківці на Мукачівщині. Про це інформує Мукачівське районне відділення поліції у ФБ.

На місці події працювала слідчо-оперативна група відділу поліції №1 Мукачівського районного управління. Провівши всі необхідні першочергові слідчі дії, працівники поліції встановили, що 17-річний водій, місцевий мешканець, без дозволу батьків взяв автомобіль. Хлопець рухався населеним пунктом, не впорався з керуванням та допустив наїзд на дитину-велосипедиста – 13-річного жителя села Ракошино.

Внаслідок ДТП малолітній отримав тілесні ушкодження та в подальшому був госпіталізований до лікарні для ретельного обстеження. Загрози для життя дитини немає.

Транспортні засоби поліцейські вилучили та помістили на спецмайданчик відділу поліції. Призначено також ряж експертиз, які допоможуть встановити всі об’єктивні обставини ДТП. З юним водієм працюватимуть співробітники ювенальної превенції.

В поліції за цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України, тобто Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами. Триває слідство.

Приєднуйтеся до телеграм каналу «Новини Закарпаття»

Відправ другу:
Залишіть коментар