Патрульні надали розʼяснення щодо конфліктної ситуації, яка трапилась в Ужгороді

Розʼяснення щодо конфліктної ситуації, яка трапилась минулими вихідними опублікували на сторінці патрульної поліції Закарпаття у ФБ.

Мережею почало ширитись відео із працівниками патрульної поліції Закарпатської області, які нібито неправомірно поводились із громадянином.

Подія трапилась минулої суботи, близько опівдня, на вулиці Собранецькій, в Ужгороді. Патрулюючи вулицею, ТОРівці виявили водія, який, рухаючись на авто Skoda, порушив ПДР та створив аварійну ситуацію для пішохода.

Охоронці порядку зупинили водія і пояснили причину зупинки, після чого попросили надати документи для встановлення особи, проте керманич відмовився та повідомив, що не погоджується із причиною зупинки.

Після чого, патрульні надали докази з відеореєстратора, однак водій сперечався та не надавав на законну вимогу охоронців порядку жодних документів.

Поліцейські неодноразово попереджали чоловіка, що будуть змушенні затримати його, якщо він не виконає їх законну вимогу.

Невдовзі водій зрозумів, що не уникне відповідальності за адмінправопорушення та погодився поїхати до відділку поліції, де на порушника склали відповідні адмінматеріали.

Приєднуйтеся до телеграм каналу «Новини Закарпаття»

Відправ другу:
Залишіть коментар