На Закарпатті вогнеборці ліквідували пожежу у житловому будинку

Учора, 11 липня, о 08:30 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу на території приватного дворогосподарства, що на вул. Садовій у с. Кошелево Хустського району. Про це на 101 сповістили пильні односельці, адже на момент виникнення загорання в житловому будинку, вдома нікого з домочадців не було. Про це інформує ГУ ДСНС Закарпаття.

Осередком загорання стала одна із кімнат житлового будинку. Існувала ймовірність розповсюдження полум’я оселею та перекидання його на розташовані поруч надвірні споруди. Вправність й оперативність вогнеборців не дала стихії жодних шансів – будівлі було врятовано від можливої пожежі. Щоправда, для під’їзду автоцистерн до дворогосподарства, рятувальникам довелося ще й розчищати дорогу від густо посаджених дерев.

На місці події працювали дві одиниці техніки 14-ї державної пожежно-рятувальної частини. О 09:30 пожежу було локалізовано та о 09:56 ліквідовано повністю. Хоча вогонь таки встиг знищити 4 кв. м перекриття будинку та домашнє майно на площі 76 кв. м

На пожежі ніхто з людей не постраждав. Причину її виникнення та збитки встановлюють компетентні служби.

Приєднуйтеся до телеграм каналу «Новини Закарпаття»

Відправ другу:
Залишіть коментар