За звання найкращих знавців міста на вікторині «Ужгородські пригоди» змагалися 15 команд

15 команд змагалися напередодні за звання найкращих знавців міста на вікторині «Ужгородські пригоди». Пізнавальний захід організувало Управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради, ведучими були Олександр Свергун та Олександр Шевелюк. Про це інформує Ужгородська міська рада у ФБ.

Ужгородці та гості міста мали нагоду взяти участь у вікторині, яку присвятили історії та сьогоденню Ужгорода. Участь була безкоштовною, але учасникам пропонували зробити донат на підтримку ЗСУ.

Формат інтелектуально-розважальної гри «Sho? Шо? Show!» нікого не залишив байдужим. Відповіді на питання потребували від учасників не тільки академічних знань, але й кмітливості та обізнаності у реаліях ужгородського життя: маршрутів автобусів, фактів про мініскульптурки, відомих містян, місцевого гумору. Дійство було цікавим, пізнавальним – у кінці кожного раунду ведучі давали відповіді на запитання – та зібрало багато спостерігачів і вболівальників. У перервах для містян й гостей грав музикант Олександр Порада.

 Приєднуйтеся до телеграм каналу «Новини Закарпаття»

Відправ другу:
Залишіть коментар