Лікування буде тривалим: що відомо про стан дівчини, яка випила сік та потрапила у реанімацію

Як Zak-Insider писав раніше, в одному із закладів Мукачева жінка випила сік та опинилася у реанімації з опіками.

Катерина Пухніченко замовила сік із бузини місцевого виробника. Та після кількох ковтків відчула печіння в роті та горлі.

Лікар мукачіської “Лікарні Св.Мартина” Андрій Глагола, який веде хвору, розповів журналістам 21Ужгород, що безпосередня загроза життю пацієнтки минула, але лікування буде тривалим. І зараз не можна стверджувати наперед, що все буде добре – існує загроза, що жінка може залишитись інвалідом, внаслідок звуження стравоходу через рубці від опіків.

Керівник підприємства, де виробляють сік повідомив, що небезпечна речовина не потрапити у напій під час розливу на заводі. Він також розповів, що напій з бузини виготовляється лише один раз на рік – коли вона квітне. Тоді зібраний цвіт бузини розкладають у пляшечки і заливають сиропом. Як він зауважив, у показаному на фото напої, не було бузини. Він вважає, що пляшка з-під напою могла бути використана повторно.

Деталі справи з’ясовує поліція. Там вже відкрили кримінальне провадження з цього приводу. Попередня кваліфікація – стаття 128 Кримінального кодексу України “Неумисне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження”. Залишки рідини, яку спожила жінка, вилучили – наразі їх досліджують експерти.

Подробиці в сюжеті 21 Ужгород:

 Приєднуйтеся до телеграм каналу «Новини Закарпаття»

Відправ другу:
Залишіть коментар