Коментар Закарпатського ОТЦК та СП щодо інциденту зі стріляниною


В мережі Інтернет з’явилася неправдива інформація, яка стверджує про участь представників територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки Закарпатської області в інциденті, пов’язаному зі стріляниною.

У Закарпатському ОТЦК та СП стверджують, що зазначена інформація не має під собою жодного підґрунтя. Представники ТЦК не мають жодного зв’язку з затриманням вказаної особи, і, що ще важливіше, вони не вчиняли ніяких протизаконних дій. Робота представників ТЦК ґрунтується виключно на вимогах законодавства України.

Також зазначається, що під час спілкування дана особа відмовилася надавати військово-облікові документи, відповідно підтвердження права на відстрочку не було.

Негативна інформація також поширюється щодо начальника Рахівського РТЦК та СП. Зазначається, що керівники Рахівського РТЦК та СП не перебував в стані алкогольного сп’яніння, про що є документальне підтвердження.

“Хочемо підкреслити, що цей наклеп є злочинною спробою дискредитувати роботу територіальних центрів, підірвати мобілізаційні зусилля та оборонну здатність України. Ми закликаємо всіх вас до інформаційної гігієни, не довіряйте неперевіреній інформації, що поширюється в мережі”, – йдеться у дописі.

Про це інформу єСлужба зв’язків з громадськістю Закарпатського ОТЦК та СП

 Приєднуйтеся до телеграм каналу «Новини Закарпаття»

Відправ другу:
Залишіть коментар