На Закарпатті медики "швидкої" врятували життя чоловіку, який поранився болгаркою

Учора ввечері на лінію 103 надійшов виклик про те, що людина стікає кров’ю після поранення болгаркою. Бригада № 704, у складі лікаря Марії Гойчук, фельдшера Тетяни Бістрікер та водія Миколи Ломаги, прибула на місце події всього за шість хвилин. Виявилося, що 78-річний чоловік поранив стегно, обрізаючи гілля на дереві болгаркою. Родич, який був поруч, швидко наклав тиснучу пов’язку для зупинки кровотечі та викликав швидку допомогу. Про це розповіли на сторінці 103 Закарпаття.

Фельдшер Тетяна Бістрікер розповіла, що у чоловіка була глибока та широка рана на верхній третині лівого стегна. Медична бригада наклала турнікет, пов’язку, знеболила постраждалого і доставила його до Мукачівської лікарні Святого Мартина. Пацієнта оперували вже через 14 хвилин після надання медичної допомоги, і зараз його стан стабільний.

Завдяки правильній та оперативній реакції оточуючих, командній роботі медиків швидкої та лікарні, життя чоловіка вдалося врятувати. Нагадуємо, що неправильне використання болгарки може призвести до серйозних травм та навіть летальних випадків.

 Приєднуйтеся до телеграм каналу «Новини Закарпаття»

Відправ другу:
Залишіть коментар