Закарпатські прикордонники затримали африканця, який незаконно перетнув кордон зі Словаччиною

Військовослужбовці Чопського загону затримали громадянина Гвінеї, який незаконно перетнув українсько-словацький кордон. Про це інформує Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Учора ввечері прикордонники відділу «Ужгород» отримали вночі інформацію від словацьких колег про фіксацію за допомогою камер відеоспостереження руху особи зі Словаччини в Україну. У зазначений район одразу вислали додаткові наряди та розпочали спеціальні дії з пошуку ймовірного правопорушника.

Прикордонники зупинили невідомого одразу після перетину ним держрубежу. Чоловік не мав при документів і назвався громадянином Гвінеї. Під час опитування він сказав, що тривалий час проживає у країнах ЄС, мав проблеми із здоров’ям і вирішив перебратися в Україну у пошуках кращого медичного обслуговування.

Порушника притягнули до адміністративної відповідальності за незаконний перетин державного кордону України. Після проведення необхідних процесуальних заходів його буде передано словацькій стороні у порядку реадмісії.

 Приєднуйтеся до телеграм каналу «Новини Закарпаття»

Відправ другу:
Залишіть коментар