На Закарпатті небайдужі люди врятували маленьке оленятко від неминучої загибелі

Вчора надвечір у селі Новоселиця, що на Міжгірщині відбулася зворушлива подія, яка підкреслює важливість взаємодопомоги та турботи про природу. Місцеві жителі стали справжніми героями, врятувавши маленьке оленятко від неминучої загибелі. За тваринкою ганялися собаки, і без втручання людей її життя могло б закінчитися трагічно. Про це розповіли на сторінці НПП “Синевир” у ФБ.

Коли жителі села побачили, що маленьке оленятко переслідують собаки, вони негайно кинулися на допомогу. Спільними зусиллями вдалося відбити собак і врятувати тваринку від смертельної загрози.

Цей інцидент підкреслює силу спільноти, яка діє разом заради благородної мети.

Після порятунку оленятко було передано до Центру утримання та реабілітації фонових видів (вищих) ссавців Українських Карпат в НПП «Синевир», який створений в урочищі “Квасовець”. Нещодавно створений центр забезпечить необхідні умови для догляду за тваринами, що потрапили у скрутні ситуації. Тут оленятко отримає потрібні оздоровчі процедури, медичну допомогу та відновлення сил.

Після завершення реабілітаційного періоду тваринку буде випущено назад у дику природу, де вона зможе продовжувати свій природний життєвий цикл.

 Приєднуйтеся до телеграм каналу «Новини Закарпаття»

Відправ другу:
Залишіть коментар