Мукачівського втікача правоохоронці знайшли в Києві

14-річний мукачівець посварившись з батьком пішов гуляти й не повернувся.
Мвс
Протягом десяти днів мукачівські правоохоронці, розшукували утікача. Знайшли його у Київському дитячому розподільнику й повернули хлопця у родину.

Про те, що хлопець знаходиться у м.Київ мукачівським правоохоронцям повідомили київські поліцейські. Хлопець розгубився у великому місті й не міг знайти поліцейського відділу. Підліток звернувся до перехожого, який й повідомив в поліцію.

– Про те, що підліток зник, до поліції повідомив його батько, – коментує начальник сектору Мукачівського відділу поліції Володимир Круцан. – Правоохоронці розпочали невідкладні заходи щодо його розшуку. Про прикмети хлопця було повідомлено усі підрозділи поліції області та сусідніх областей, інформацію розмішено у ЗМІ та соціальних мережах.
Періодично до поліції надходила інформація, що схожу дитину бачили у різних куточках нашої області, то у м.Виноградово, то у Перечині, далі в Ужгороді, а знайшли хлопчину в Києві.

Нині підліток розповідає, що у день свого зникнення він посварився з батьком, який разом з бабусею його виховують. Хлопець, 26 березня, ввечері вийшов на вулицю прогулятися, де він зустрів друзів. Разом з ними опинився на вокзалі, звідти компанією поїхали до Ужгорода. Де хлопець навідався в гості до своєї матері, яка проживає у с.Радванка. Звідти разом з компанією кілька днів мандрували у м. Виноградово, потім до Перечина, далі поїхали у сусідню Львівську область, і так доїхали у м. Київ.

Юного мандрівника мукачівські правоохоронці повернули в родину. Батько та бабуся зраділи щасливому поверненню хлопця. Хлопець пообіцяв, що більше ніколи не залишатиме домівку.

[poll id=”2″]

Як прокоментував керівник сектору превентивної діяльності ГУНП в Закарпатській області Василь Мадяр, дорослим варто знати деякі правила: у разі, якщо дитина вчасно не з’явилася додому і ніхто не знає про її місце знаходження, необхідно негайно звернутися до поліції. Окрім того, якщо ви помітили на вулиці, у крамниці чи іншому громадському місці дитину, яка явно перебуває без супроводу дорослих, варто поцікавитися, де її батьки. У разі підозри, що підліток займається бродяжництвом – негайно повідомте у поліцію за телефоном «102».

Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області

Відправ другу:
Залишіть коментар