Поліція допитує екс-депутатів, які побили чопського журналіста та активістку (ВІДЕО)

15.07.2014 року депутати та працівники чопської міської ради відмічали вдало проведену сесію, традиційно, в кабінеті дружини прокурора Царя-Галини.

Раптом прийшли активісти разом із журналістом видання “Трибуна”Наталевичем В.В. подати кожному депутату та членам виконкому колективні зауваження до тарифів , які міський голова давно мріяла підвищити, тому що у адміністративному суді Закарпатської області як раз розглядалась справа щодо діючих незаконних тарифів на водопостачання у м.Чоп. Щоб врятувати підмочену репутацію, треба було негайно приводити тарифи у відповідность до закону. Однак і нові тарифи були розраховані з величезними порушеннями та приписками. Про це 284 мешканця м.Чоп написали зауваження та просили кожного з 30-ти депутатів міської ради розглянути законність розрахунків.

[poll id=”2″]

Однак, п’яні та надзвичайно сміливи депутати напали на журналіста Наталевича В.В., нанесли йому травму голови, а активістку Л.Ступак просто виштовхали з приміщення міської ради. Потім вони заховались в кабінеті міського голови і продовжили алкогольний релакс. Прибувший на місто подій міліціонер Голомідов побачивші, що всі депутати та міський голова разом у її кабінеті вживають/вживали спиртні напої, відморозився і швиденько втік із мерії, від гріху подалі. Адже чоловік у міського голови – прокурор Цар Іван. Нікому не хотілось мати справу з ним. Одразу після подій Ступак Л.В. подала декілька повідомлень про злочин до органів міліції та прокуратури. Однак ні прокурор Андришин О. ні начальнік УМВС Шаранич С. вперто не відкривали провадження. Лише , коли їм стало відомо, що журналіст, після побоїв потрапив у лікарню зі струсом головного мозку, провадження відкрили. Не проводячи жодних слідчих дій провадження було закрито.
Закриття провадження Наталевич В.В. оскаржив у суді і розслідування розпочали знов. Пройшло вже майже два роки. Жодному фігуранту подій не пред’явлено підозру. В діях міліції не знайдено фактів порушення .
Факти не знайшли свого підтвердження – повідомила заявникам міліція.

А ось тут можно подивитись, як депутатів хуліганів Доняка І. та Фомічова М. через півтора року , нарешті викликали на перехресний допит із поперпілою Ступак Л.
Куди поділася їх сміливість та відвага?На допит депутат Фомічов М. начепив всі ордени та інши нагороди, щоб слідчий бачив з яким героєм має справу. Депутати побачивши відеокамеру, перелякались і втікли, зірвавши слідчі дії.

До речі,це не все відео відзняте, це лише фрагменти… Слідство ще йде і автори свідомо не показують всі моменти депутатського неподобства. Сам момент нападу на Наталевича, наприклад, бо ще не було перехресного допиту і щоб вони не підготовили собі версії для перекручування та брехні.

Лариса Ступак.

Відправ другу:
Залишіть коментар