Збитки в 1,5 млн грн: БЕБ повідомило про підозру посадовиці Ужгородської міськради

Детективи Територіального управління БЕБ у Закарпатській області повідомили про підозру одній із начальниць управлінь Ужгородської міської ради у зловживанні службовим становищем та підробці документів на землю. Про це інформує ТУ БЕБ у Закарпатській області.

Встановлено, що посадовиця, зловживаючи службовим становищем в інтересах забудовників, склала завідомо підроблені документи та ввела в експлуатацію два об’єкти закінченого будівництва: торгово-житловий комплекс та багатоквартирний житловий будинок.

Введення в експлуатацію відбулось без сплати забудовником пайової участі на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури Ужгорода.

Сума завданих державі збитків становить понад 1,5 млн грн.

Наразі посадовиці оголошено про підозру за ч. 2 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем) та ч. 1 ст. 366 (службове підроблення) Кримінального кодексу України. Фігурантці може загрожувати до шести років позбавлення волі.

Оперативний супровід здійснювали співробітники Управління стратегічних розслідувань у Закарпатській області Національної поліції України. Процесуальне керівництво – прокурори Закарпатської обласної прокуратури.

 Приєднуйтеся до телеграм каналу «Новини Закарпаття»

Відправ другу:
Залишіть коментар