23-річного закарпатця, впіймали «на гарячому», саме після збуту клієнтові наркотовару

Співробітники кримінальної поліції Іршави отримали оперативну інформацію про те, що 23-річний житель села Руська Долина може бути причетний до продажу наркотиків на території області. Про це інформують на сайті Національної поліції закарпаття.

За даним фактом слідчі Відділення поліції № 1 Хустського районного управління поліції розпочали розслідування. Для викриття та припинення злочинної діяльності поліцейські ініціювали ряд заходів, за результатами яких встановили час та місце зустрічі фігуранта із черговим клієнтом.

У ході контролю за вчиненням злочину оперативники затримали зловмисника «на гарячому» у селі Підвиноградів — він саме збув 50 грамів марихуани. З місця події вилучили наркотики, гроші, отримані за наркотовар, та мобільний телефон фігуранта.

Зловмисника помістили до ізолятора тимчасового тримання. За даним фактом у поліції внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 307 Кримінального кодексу України, тобто незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. За скоєне зловмиснику загрожує до 8 років позбавлення волі.

У справі триває досудове розслідування. Наразі вирішується питання щодо повідомлення зловмиснику про підозру та обрання запобіжного заходу.

 Приєднуйтеся до телеграм каналу «Новини Закарпаття»

Відправ другу:
Залишіть коментар