На Закарпатті поліцейські-психологи провели тренінгові заняття із особовим складом

Співробітники сектору психологічного забезпечення поліції Закарпаття організували чергове тренінгове навчання, присвячене відновленню психоемоційного стану працівників поліції та їх злагодженій роботі у команді. Тренінг було проведено з правоохоронцями, які готуються до ротацію в зону ведення бойових дій, та які вже мають такий досвід.

Ведучі заходу розповіли присутнім про те, як відновити контроль після гострої реакції на стрес згідно методик закордонних колег. Зокрема, алгоритму дій американського протоколу ICOVER та ізраїльського — MAACE.

Також поліцейські-психологи наголосили на важливості вчасно розпізнати такі реакції та надати невідкладну психологічну допомогу, що особливо важливо в умовах бойових дій.

«Подібні тренінгові заняття сприяють психоемоційному розвантаженню, формуванню довіри один до одного, а також розвивають вміння творчо мислити, здатність швидко приймати рішення в нестандартних ситуаціях, слухати та розуміти накази командирів, орієнтуватись на місцевості, успішно оминати перешкоди, досягати мети, в умовах обмеженого інформування та бачення», — зазначила старший психолог з особливих доручень поліції Закарпаття Віолетта Колісник.

На завершення заходу поліцейські мали можливість виконати вправу на довіру «Вільне падіння». Всі учасники наголосили на користі проведених навчань та виразили свою готовність до злагоджених дій.

Про це інформує відділ комунікації поліції в Закарпатській області

 Приєднуйтеся до телеграм каналу «Новини Закарпаття»

Відправ другу:
Залишіть коментар