Черговий контрабандний скандал: Угорські прикордонники виявили 16 коробок цигарок у рейсовому автобусі

Кінцева зупинка рейсу, який їздив щодня! Тепер закарпатські правоохоронці повинні поставити на контроль всі рейсові автотранспортні засоби, які здійснюють міжнародне сполучення.

 

Інцидент трапився першої декади січня на угорській стороні КПП “Лужанка-Берегшурань”.

У рейсовому автобусі, який здійснює міжнародний маршрут “Берегово-Ніредьгаза”, угорські прикордонники виявили велику партію контрабандних сигарет, яку прогавили закарпатські колеги з Мукачівського загону.

Нагадаємо, раніше, на КПП “Косино” закарпатські прикордонники прогавили рекордні 900 кг бурштину, який виявили угорці.

Схованка була розміщена під кріслом водія транспортного засобу.

Під час звичайної перевірки, правоохоронці помітили деякі переобладнання у салоні. – повідомляє Мукачево.Нет.

Зацікавились цим, і вирішили більш ретельно перевірити транспортний засіб.
Хоча ні водій, ні пасажири не задекларували жодного недозволеного вантажу.

 
В результаті під сидінням водія виявлено спеціальну схованку, з якої вилучили понад 8000 пачок сигарет на суму майже 8 млн форинтів.

Відповідно, рейсовий автобус було відправлено на штрафмайданчик, а справою контрабанди у великих розмірах займається поліція Угорщини.

Автобус, який з’єднує закарпатське місто Берегово та угорську Ніредьгазу і належить ТОВ «Авант-Берегово», щодня перетинав українсько-угорський кордон.

 
Дуже зручно, адже можна дістатися до головного міста області Саболч-Сатмар-Берег всього за годину-півтори. Рейс користувався неабиякою популярністю, оскільки для його перевірки використовували спеціальну смугу на угорській митниці і спрощений контроль.

Відправ другу:
Залишіть коментар