На Закарпатті стартує спільний українсько-норвезький проект

Пройти безкоштовну перепідготовку та освоїти сфери туризму та готельно-ресторанного бізнесу можуть військовики всіх силових структур Закарпаття, учасники бойових дій та їхні сім’ї.

Навчання триватиме три місяці. Курс передбачає теоретичні та практичні заняття та включає безпосередньо перепідготовку, психологічну та соціальну адаптацію й працевлаштування. Курси будуть проводити викладачі УжНУ. Серед дисциплін навички генд-мейду, цикл економічних, соціальних та психологічних занять, освоєння професійної термінології.

А щоб вивчити потенціал кожного курсанта, буде проведено анкетування. Одна з умов участі: за півроку після курсів, учасник має створити бізнес проект чи працевлаштуватися. Щодо останнього сумлінні курсанти можуть не хвилюватися. Туризму наразі бракує фахових кадрів. Також після навчання учасник отримає відповідний диплом. Один від норвезького університету, партнера проекту, а другий – від УжНУ. Учасники вже можуть подавати заявки. Навчання стартує з 26-го лютого і триватиме до кінця травня.

Відправ другу:
Залишіть коментар