Футбольний клуб «Минай» переміг «Бобовище» з рахунком 2:0

Чемпіони Закарпаття продовжують свою переможну серію в Зимовій першості. У ІІ турі чемпіонату «Минай» переграв минулорічного чемпіона Першої ліги (Західна зона) – ФК «Бобовище».


З перших хвилин поєдинку, який проходив на штучному полі у смт. Середнє, стало зрозуміло – «Бобовище» суперник не простий і повторення клубного рекорду (10:0) сьогодні не буде. «Минай» до такого перебігу подій готувався і на гру вийшов у бойовому складі. У порівняні з минулим матчем склад майже не змінився – лише у центрі оборони вийшов Володимир Корнутяк замість Олега Допілки.

Команди відразу задали високий темп гри, контроль за м’ячем захопили саме «минайці». І цю перевагу зуміли перетворити у голи. Микуляк та Мирончук, які буквально «окупували» центр поля, створили момент для Михайла Кополовця і останній скористався шансом – 1:0.
Після голу ситуація на полі не змінилася. «Бобовище» хоч і уміло захищалося, але гру повністю контролював «Минай». Особливо в першому таймі виділявся Мирончук – він не тільки вміло вигравав єдиноборства, а й знаходив можливості для удару. Євген разів 4 пробивав у ворота голкіпера «Бобовища», але так і не зумів забити.

Непоганими діями виділявся і Микуляк – своїми пасами він створював хороші моменти, проте ні Кополовець, ні Пиняшко цими шансами у першому таймі не скористалися.

Їхню роботу виконав фланговий захисник Василь Беца. Він скористався шикарною передачею Роберта Смокоровського і зробив рахунок – 2:0. Саме так закінчився перший тайм.

Початок другого тайму відзначився вдалим входженням у гру Стефана Федака, який замінив Смокоровського. Молодий футболіст відразу отримав момент – змістився з флангу та пробив – голкіпер удар парирував, а на добиванні опинився першим Пиняшко. На жаль, добивав м’яча у сітку вже з офсайду.

До речі, Федак мав можливість ще – але знову завадив голкіпер, який відбив його удар. Загалом, другий тайм запамятався лише великою кількістю замін у «Миная» – Ігор Харьковщенко вирішив перевірити у грі найближчий резерв команди. Суті гри це не змінило. Чемпіони Закарпаття продовжували контролювати хід поєдинку, вигравали практично всі єдиноборства, господарювали в центрі поля. Футболісти «Бобовища» хоч і старалися, проте проти майстерності «минайців» нічого не могли зробити.

У підсумку 2:0 – перемога «Миная». Команда Ігоря Харьковщенка набирає чергові три пункти і впевнено очолює свою підгрупу

Відправ другу:
Залишіть коментар