ФК «Минай» здобуває чергову перемогу в Ужгородській футзальній лізі

В 11-ому турі вони впевнено розібралися з амбітним «УжНУ» – 8:3.

 
Суперники «Миная» перед цим туром сенсаційно здолав «Проспект» та посів 2-гу сходинку в турнірній таблиці. Тому налаштовувалися на цей поєдинок серйозно – боротися було за що.

І «минайці» у цьому поєдинку виступили у ролі сурових викладачів, які завалили успішну сесію студентам. Це стало очевидно вже на 10-тій хвилині матчу. Вже тоді рахунок був 4:0 на користь лідерів нинішнього УФЛ. І питання про переможця гри вже тоді не виникало – пише fcminaj.com.

Початок розгрому дав Яромир Лобода. У чужій штрафній він поборовся до останнього і таки проштовхнув м’яча у сітку – 1:0. Через хвилину студенти необачно залишили біля воріт самотнього Олега Допілку, який розстріляв ворота – 2:0. Ще за хвилину клас продемонстрував Михайло Кополовець, за дві – Яромир Лобода – 4:0.

Інтригу на певний час повернув Сергій Машталір – було незвично спостерігати, як він забиває у ворота Андрія Поповича, але у футзалі він – за «УжНУ» 4:1. Забив би ще, але студенти настільки захопилися атакою, що пропустили миттєву контратаку від Олега Допілки – 5:1.

Михайло відкрив лік голам і у другому таймі. Вже на 22-ій хвилині рахунок був 6:1. За такого рахунку «Минай» трохи заспокоївся і студенти заграли активніше. На 27-ій хвилині у їх ворота забив ще один «минаєць» Максим Минайленко – 6:2. Міг відзначитися ще раз Машталір, але його удар прийняла на себе штанга. Захопившись атаками студенти зовсім забули за захист і вміння «Минаю» забивати у контратаках. Як наслідок – отримали ще один урок ефективності від Кополовця. Рахунок став 7:2, а Михайло святкував забитий хет-трик.

У такому ж стилі забив ще один Роберт Гегедош – 8:2. Останнє слово було за «УжНУ». На 38-ій хвилині ще раз відзначився Сергій Машталір – 8:3. Міг молодий форвард оформити хет-трик як Кополовець, але не реалізував пенальті.

У підсумку «Минай» святкував перемогу 8:3 і набрав чергові три пункти у турнірній таблиці. Чемпіонство в УФЛ – зовсім поруч.

“Минай” – “УжНУ” 8:3

Голи: Лобода (6,13), Допілка (7, 16), Кополовець (8,22,30), Гегедош (35) – Машталір (12,38), Минайленко (27)

Відправ другу:
Залишіть коментар