Як відбувся візит дружини Президента до Закарпаття (ВІДЕО)

В ході вчорашнього візиту Марини Порошенко на Закарпаття, в Ужгороді відкрили перший інклюзивно-ресурсний центр освіти на Закарпатті.

Перша Леді Укарїни – Марина Порошенко

В урочистостях з нагоди взяла участь перша леді України – Марина Порошенко. Центр відкрили по вулиці 8 Березня. Основна його мета – реабілітація дітей до 18 років з обмеженими можливостями. Заклад оснащений всім необхідним. Тут ігрові кімнати, навчальні, кабінет лікувальної фізкультури. З особливими дітьми працюватимуть підготовлені педагоги.

Сюди дружина Президента привезла «Книгу Миру».

Також дружина Президента та голова Закарпатської ОДА підписали Меморандум про приєднання регіону до національного проекту Благодійного Фонду Порошенка «Інклюзивна освіта – рівень свідомості нації».

Проект існує, та успішно впроваджується уже протягом 3-х років. Закарпаття стало 11-ю областю, що доєдналася офіційно. Після підписання меморандума Марина Порошенко передала Геннадію Москалю типові проекти, розроблені Фондом.

Зустрілася Марина Порошенко і з представниками органів місцевого самоврядування. Говорили про створення мережі Інклюзивно-ресурсних центрів Закарпатської області.

Відправ другу:
Залишіть коментар