Головний тренер ФК «Минай» Ігор Харьковщенко прокоментував початок виступів своєї команди

Головний тренер ФК «Минай» Ігор Харьковщенко прокоментував початок виступів своєї команди у Зимовій першості Закарпатської області.

«На даному етапі наші гравці під великими навантаженнями, – розповів він. – Ми готуємося до дуже важливого турніру, тому у нас багато роботи. Ми всі команди, з якими граємо, дуже поважаємо, але спеціально не готуємося під ігри Зимової першості».

І. Харьковщенко зазначив, що на результат уваги не звертає – для нього набагато важливіші інші завдання. «У кожному матчі виконуємо різні задачі, – зауважив він. – Чи задоволений ними? Тренер ніколи не буває задоволеним – завжди є що покращити та вдосконалити».

Наразі команда працює в режимі «одне тренування в день», яке відбуваються на стадіоні в Середньому. Заняття тривають дві години – займаються як фізичними вправами, так і з м’ячем.

Варто відзначити, що з командою працює декілька новачків. Але як зазначив І. Харьковщенко, вони ще на перегляді, тому чи приєднаються вони до ФК «Минай» – ще невідомо.

Нагадаємо, що наступний матч ФК «Миная» в Зимовій першості Закарпаття відбудеться в неділю, 18 лютого, о 15.00 в смт. Середнє. Суперником команди буде ФК «Невицький замок ОК ДЮСШ Україна».

Відправ другу:
Залишіть коментар