ФК "Минай" - чемпіон Ужгородської футзальної ліги

Поки що не офіційно, однак наздогнати минайців в турнірній таблиці – вже неможливо.

Все завдяки сьогоднішій перемозі над командою “Вопак”.

Цілком заслужена перемога і цілком заслужене чемпіонство. Два роки «Минай»  чекав на цей успіх і таки здобув його. В 12-ому турі команда перемогла з розгромним рахунком «Вопак» 10:1.

Таким чином «минай ці» здобули 33 очки. Враховуючи, що у найближчого конкурента «Медеї»  їх всього 23, то навіть в разі їх перемоги завтра, 18 лютого, над «Проспектом», здобутих очок не вистачить аби за два тури наздогнати нашу команду. Отже «Минай» чемпіон УФЛ! Вперше!

А здобули цю історичну перемогу «минай ці» досить легко. «Вопак» серйозного опору лідерам не чинив. Це стало зрозуміло з самого початку.  Вже на 5-тій хвилині «Минай» вів в рахунку 2:0 стараннями Едуарда Дзьоби та Ярослава Пилипа. Ближче до кінця  першої половини «Вопаку» вдалося трохи зупинити атакуючий пил лідерів УФЛ.

Проте перед самою перервою був справжній гольовий бум – раз за разом голкіпер «Вопака» витаскував м’яча із сітки після влучних пострілів Олега Допілки, Роберта Гегедоша, Владислава Микуляка, Ярослава Пилипа. Останній, на жаль, навіть у свої ворота забив. Таким чином, відпочивати команди пішли за рахунку 7:1 на користь «Миная».

Зрозуміло, що у другому таймі про якусь інтригу мова вже не йшла. Хіба – чи виб’є, вірніше заб’є, «Минай» «десятку». Таки забив. Відзначилися Василь Пиняшко та ще двічі Ярослав Пилип, який у підсумку оформив в цьому матчі покер.

У підсумку 10:1 на користь «Миная». Ця перемога принесла команді довгоочікуване чемпіонство. Для офіційного оформлення цього історичного успіху  залишилося команді зіграти ще 2 тури в нинішньому сезоні УФЛ.

«Минай» – «Вопак» 10:1

Голи: Дзьоба (2), Пилип (5,17,25,30), Допілка (15,20), Гегедош (17), Микуляк (20), Пиняшко (29) – авто гол (20)

Відправ другу:
Залишіть коментар