«Минай» ледь не повторив клубний рекорд в матчі проти "Невицького"

ФК «Минай» в Зимовому чемпіонаті Закарпаття продовжує переможну серію. В 3-ому турі в неділю, 18 лютого, чемпіони області здобули ще одну перемогу – над ФК «Невицький замок ОК ДЮСШ Україна». І доволі розгромну – 9:0.

Те, що у суперників велика різниця у класі, стало зрозуміло з перших секунд поєдинку. Чемпіони області відкрили рахунок в першій же атаці. Василь Пиняшко скористався помилкою захисників суперника і зробив точну передачу на Микуляка – той, знаходячись в метрі від воріт, свою справу зробив – 1:0.

У наступні 9 хвилин капітан команди відзначився ще двічі – після передач Шпака та Образцова. До 11-тій хвилині «Невицький замок» «горів» 3:0.

Загалом, на полі м’ячем в ті хвилини володіла одна команда – «Минай». За рахунок високого пресингу чемпіони не давали гравцям «Невицького» елементарно «підняти голову». Небезпечні моменти виникали постійно, але ударам Вагіна, Шпака, Лободи не вистачало точності.

На 18-ій хвилині Микуляк продемонстрував всім, що не тільки забивати, а й віддавати паси вміє – з його подачі з кутового забив Минайленко. Через хвилину взяття воріт вже святкував Олексій Шпак, «асист» на рахунку молодого Степана Федака – 5:0.

Проте і на цьому «Минай» не заспокоївся. У першому таймі ще відзначилися Пиняшко та Лобода. Міг забивати четвертий і Микуляк, але після його удару м’яч від поперечини ударився прямо в лінію (чи за неї). Можливо це і був гол, але у Зимовому чемпіонаті Закарпаття не передбачені відео повтори, тому довести це складно.

На перерву команди пішли за рахунку 7:0 на користь «Минаю».

У другому таймі головний наставник команди Ігор Харьковщенко змінив ряд футболістів, а ще перебудував трохи схему гру. Якщо з перших хвилин «минайці» грали в умовні 4-4-2, то в другому – стали грати в 3-5-2.

Через це команда трохи зменшила оберти. Але від того не почала грати менш красиво. Вболівальники, які прийшли подивитися на цю гру, стали свідками двох голів-шедеврів від «минайців». На 64-тій хвилині Роберт Гегедош закрутив м’яча з кута штрафного у протилежний кут, а через 4 хвилини Владислав Микуляк дальнім ударом метрів з 40-ка відзначився ще раз. У підсумку, капітан має «покер», а його команда перемогла 9:0. Для клубного рекорду (10:0 у грі з «Колосом») не вистачило всього голу.

Загалом статистика команди у Зимовій першості Закарпаття вражає – 3 гри, 3 перемоги, 21 забитий гол, 0 пропущених. Так тримати! Наступний матч в турнірі буде в суботу, 24 лютого, з командою СДЮШОР U-17.

Минай – Невицький замок ОК ДЮСШ Україна 9:0

Відправ другу:
Залишіть коментар