Роман Стефанишин зустрівся з керівниками первинних ветеранських організацій Закарпаття

В Головному управлінні Національної поліції в Закарпатській області відбулася зустріч з пенсіонерами та ветеранами огранів МВС щодо підвищення пенсії.

Сьогодні, 22 січня, начальник ГУНП в Закарпатській області Роман Стефанишин ініціював зустріч керівників первинних ветеранських організацій, щоб повідомити про те, що всі категорії пенсіонерів органів системи МВС отримають підвищену пенсію. Відповідне рішення закріплене в постанові Кабінету Міністрів від 21.02 2018  «Про перерахунок пенсій особам, які звільнені з військової служби та деяким іншим категоріям осіб». Його вчора анонсував під час селекторної наради з керівниками правоохоронних органів Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.

Начальник управління фінансового забезпечення та бухгалтерського обліку ГУНП в Закарпатській області Іван Стойка опрацював документ та довів основні його тези до пенсіонерів. Найголовнішим нововеденням є те, що підвищена пенсія буде нарахована з 1 січня 2018 року, тобто в майбутніх періодах пенсіонери отримають різницю в нарахуваннях. Більше того, перерахунок відбуватиметься і за період з 2016 року, який буде виплачений до 2020 року.

Голова обласної Ради ветеранів ОВС Віктор Отовчиць від імені всіх пенсіонерів подякував Міністру внутрішніх справ України Арсену Авакову.

Начальник ГУНП в Закарпатській області Роман Стефанишин подякував пенсіонерам за розуміння та терпіння, з яким вони поставилися до тих процесів, які передували підвищенню пенсії.

Після цього керівник закарпатської поліції та члени Ради ветеранів ОВС поспілкувалися про роботу сучасної поліції та згадали часи роботи міліції і кращих її представників.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Відправ другу:
Залишіть коментар