Як засідали мукачівські депутати (ВІДЕО)

На початку 37 сесії Мукачівської міської ради присвоїли посмертно звання Почесного громадянина міста Олексію Калабішці та Михайлу Покидченку. 

Дружині останнього вручили також орден за Мужність ІІІ ступеня. Далі перейшли до порядку денного – у якому 35 питань. Перше з них – стан злочинності у місті. Олександр Братюк, керівник Мукачівської місцевої прокуратури – динаміка рівня зростання злочинності росте, найгірша ситуація з усіх районних центрів

Депутати підтримали рішення про розширення спектру надання послуг соціального характеру ЦНАПу. І відповідно, внесли зміни у структуру, штат та чисельність виконкому. 9 програм, на які передбачили по 200 тисяч гривень, затвердили пакетом. Далі внесли зміни до Програми економічного і соціального розвитку міста на 2018 рік – зміни у фінансуванні.

У різне винесли питання Про внесення змін до бюджету на 2018 рік, аби розподілити лишки коштів – а це на 1 січня 2018 року майже 5 мільйонів 568 тисяч гривень, але не доповіли на що саме – вже класично- розглянули на профільній депутатській комісії. Також у різному депутати затвердили звіт про виконання міського бюджету на за 2017 рік – це одне з основних питань про яке має знати громада. Чому його рогладають у Різному? Не було жодних звітів? Коротко обмовилися – трьома словами – це не звіт про бюджет.

І на кінець – обговорили депутатський запит Олега Казибріда про відновлення функціонування пляжу біля парку Кузьменка. Адже жодної об лаштованої зони відпочинку на берегах річки Латориця у межах міста немає.

Відправ другу:
Залишіть коментар