Гараж і будинок мукачівської чиновниці виявилися примарами?

Про це на своїй сторінці в соцмережі Facebook повідомляє відома закарпатська правозахисниця Лариса Ступак:

“В 2014 році чоловік Зотової Н.В. отримав дохід всього 7 742 грн. за рік.

В 2015 році чоловіка в неї вже не було. По декларації не було. А по автобіографії був. Гараж на два поверхи і будинок, де наразі є ще й і офіс “Національного корпусу Закарпаття” офіційно не оформлені.

На інформаційний запит про ці два об’єкти, міській голова м. Мукачево Андрій Балога інформації чомусь не надав.

Натомість, ходять чутки, що рішення про виділення земельних ділянок готують на сесії міськради саме зараз, після того, як поширила інформацію, що відбувся звичайний самобуд та самозахват земельної ділянки.

Таким чином, за допомогою інспекції Держархбудконтролю в Закарпатській області, встановлено, що посадова особа Мукачівської міської ради Зотова Н.В. внесла у свою декларацію завідомо неправдиві відомості щодо свого нерухомого майна”

Будинок родини Зотових – самобуд.

Гараж сім’ї Зотових – самобуд

Варто додати, що так званий 2-х поверховий гараж, де небезоплатно розмістилося декілька підприємців, здає в оренду донька Зотової Наталії. В договорі оренди вказана її адреса.

У чоловіка чиновниці Зотова Дмитра така ж сама адреса: с. Гут. Берегівський район. Міжлісовий хутір, в/ч 1927.

Журналісти вирішили поцікавитися у військового комісара, на яких же підставах у військовій частині прописані цивільні громадяни Зотові?

Однак військовий комісар відповів, щоб активісти звернулися до начальника згадуваної в/ч, той, мовляв, вам відповість.

За інформацією місцевих жителів, дана військова частина перестала існувати ще в 90-х роках, одразу після того, як Україна вийшла з СРСР. Таким чином, половина родини чиновниці прописана в руїнах Берегівського району.

А пільги і матеріальну допомогу її чоловік отримував в м.Мукачево, в очолюваному його дружиною Управлінні праці та соціального захисту Мукачівської міськради.

Коли журналісти поцікавилися в очільниці УПСЗН – яку суму пільг та субсидій нарахували за її рішенням чоловіку, то отримали вражаючу за юридичним змістом відповідь.

 

Резюмуючи вищенаписане доходимо до висновку, що примарою виявився чоловік чиновниці, позаяк самобуди Зотових – цілком реальні.

Відправ другу:
Залишіть коментар